Begrænset plads i hjemmet? Vælg en sovesofa!

Begrænset plads i hjemmet? Vælg en sovesofa!

Jeg kan vist godt kalde mig selv for indretningsekspert – det er trods alt det, jeg lever af, og som skaffer smør på brødet derhjemme. Jeg synes dog, at det, jeg egentlig laver, er at skabe hjem. Jeg elsker at sammensætte forskellige designs, motiver og stile og se, hvor det fører hen. I denne artikel har jeg samlet et simpelt, men alligevel ofte glemt tip til særligt storbyrotter, der ikke just har mange kvadratmeter at boltre sig på. Jeg håber, du vil læse med – måske kan du blive klogere på dit eget hjem.

Udnyt pladsen, for pokker!

Ja, undskyld mig, men det største og mest hyppige problem, jeg oplever hos mine kunder, er pladsmangel. De har simpelthen for “store” planer sammenlignet med den plads, de har at gøre med. Jeg bor selv i en 50 kvadratmeter stor lejlighed i storbyen, så jeg ved om nogen, hvordan det er at skulle indrette med begrænset plads. Det er faktisk ikke så svært, som mange gør det til. Det handler bare om at tage en pragmatisk og praktisk tilgang til selve indretningen til sig – så går det let som en leg. En af de ting, jeg altid anbefaler, er at anskaffe sig en sovesofa. Her tænker mange straks på 90’erne, men tro mig, når jeg siger, at sovesofaer i dag er det nye sort. Du kan nemlig få en sovesofa med chaiselong til dagligstuen, som både ser dyr ud og er vanvittig komfortabel.

Billigt at tænke praktisk

Er du ikke helt solgt på idéen om en sovesofa, bliver du det nok, når du ser prisen. Jeg handler personligt altid på Nicehome.dk, hvor prisen er i bund, men kvaliteten i top. Det er billigt at tænke praktisk, så er dine indretningsdrømme på budget, kan du med fordel alliere dig med Nicehome.dk – det fortryder du med sikkerhed ikke!