Den perfekte sovesofa til det lille hjem

Den perfekte sovesofa til det lille hjem

Som glad og tilfreds lejer af en lille 1-værelses lejlighed, så er pladsen til tider en smule trang. Heldigvis, så er jeg den opfindsomme type, som gerne udnytter enhver chance, der opstår, til at implementere smarte løsninger i mit hjem. Dog har jeg også det krav til disse løsninger, at de stadig ser godt ud. Da jeg går en del op i indretningen og interiøret i mit hjem, så er det nemlig ikke bare hvilken som helst løsning, som jeg vælger. Der skal helst ikke gås på kompromis med udseender og det faktum, at nye ting skal passe ind. En sådan løsning fandt jeg dog, da jeg var på udkig efter en ny seng.

 

For selvom jeg har haft en del fordomme mod sovesofaer helt generelt, så var det alligevel en løsning, som jeg faldt for. For rent faktisk, så er det muligt at få en sovesofa, som stadig ser hamrende godt ud i stue/soveværelse, hvilket jo er helt essentielt i en 1-værelses lejlighed. Med andre ord, så fandt jeg den perfekte løsning med sovesofaer, som tillader mig at kombinere seng med sofa, hvilket igen tillader mig at indrette resten af området som hyggelig stue.

 

Den lækreste sovesofa fundet hos NiceHome

Inden jeg gik på jagt efter en sovesofa må jeg indrømme, at jeg var en smule skeptisk. Jeg tænkte, at det kunne være svært at finde en flot sovesofa, som jeg også med glæde kunne slå op som en sofa. Der gik dog ikke længe, og et hurtigt besøg hos NiceHome betød, at jeg hurtigt fandt den rette udgave.

 

Grunden til at jeg startede med at lede hos NiceHome var som sagt, at jeg ofte handler her, når jeg skal have nyt til lejligheden. Derudover, så bliver jeg også ved med at handle her, dels på grund af deres dejlige og fine udvalg, som rummer megen kvaliteten, og dels på grund af deres super gode priser.

Renee Mikkelsen