Elegant chaiselong sofa – til den helt rigtige pris

Elegant chaiselong sofa - til den helt rigtige pris

Lige siden jeg fik mit første helt eget hjem – som var et kollegieværelse på 12 kvm – har jeg gået op i indretning. Selv om kvadratmeterne var få og små, skulle det se pænt ud, så derfor spinkede og sparede jeg på alt andet end møbler og indretning. Jeg investerede i møbler af høj kvalitet, som jeg ville kunne have glæde af i mange år – ingen billige stigereoler i fyrretræ eller inferiøre klapstole på mit kollegieværelse! Jeg anskaffede udelukkende møbler, som var klassiske og tidløse i stilen, og som kunne flytte med mig, når jeg på et tidspunkt fik råd til en rigtig lejlighed.

Som årene siden hen er gået, har jeg holdt den samme stil. Mine venner roser mig ofte for min gode smag, men det er i virkeligheden ret enkelt – hvis man holder sig til dæmpede farver, gode og robuste materialer og et klassisk design, kan man få sit hjem til at ligne en million. Og hvis møblerne som bonus er rare at sidde i, topper det bare indtrykket.

Folk spørger ofte, om jeg aldrig bliver træt af det samme look i min bolig, og til det kan jeg kun svare, at det da i hvert fald ikke er sket endnu. Jeg nyder det enkle og meget skandinaviske udtryk, mine stuer har fået med tiden, og det er jeg sikker på, at jeg vil fortsætte med mange år fremover.

Sidst jeg flyttede, var det til en relativ stor lejlighed, som jeg har brugt en del tid på at indrette. Og endelig fik jeg plads til den chaiselong sofa, jeg havde gået og drømt om. Jeg bestilte sofaen på nicehome.dk – det var supernemt, og jeg fik den til en fantastisk god pris, kvaliteten taget i betragtning. Leveringen skete inden for en uge, og da jeg havde bestilt fuld indbæring, fik jeg denne fantastiske service med i købet! Nicehome.dk har mine varmeste anbefalinger, hvad angår kvalitet, pris og service.

Astrid Pedersen