Hjørnesofa med chaiselong er en rigtig god investering

Hjørnesofa med chaiselong er en rigtig god investering

For mig er dagligstuen et rigtig vigtigt rum. Børnene er ved at blive større, så de bruger også tid på deres værelser, og derfor kan jeg med sindsro købe en ny sofa, der passer bedre til det, jeg gerne vil have, og hvor jeg ikke skal være lige så nervøs for alt fra tuscher og chokoladefingre.

Jeg ville have en stilfuld og let sofa

Jeg har aldrig være til tunge møbler. De giver for meget tyngde og fylder for meget i et rum. Jeg vil helst omgive mig med nordisk elegance og lethed, og det eneste, der manglede, var sofaen. Jeg vidste, hvilken stil, jeg gerne ville have, og jeg gik derfor på jagt efter den perfekte sofa. På nettet er der rigtig mange sofaer i den stil, også mange med chaiselong, så det var svært at vælge mellem det store udbud. Jeg blev dog ved med at vende tilbage til nicehome.dk, der udover at have en sofa, jeg var helt vild med, også havde priser, der var mere end bare konkurrencedygtige, som jo kun kan tiltale en jyde som mig.

Let, lækker og mørk grå

Jeg var heller ikke i tvivl om, at det skulle være modellen Chicago. Her kunne jeg ligge med hovedet hævet og slappe lidt af, men der var også plads til hele familien. Armlænet er desuden også opbevaring, hvor fjernbetjeninger og andet småtteri kan ligge, så det ikke flyder. Jeg har heller ikke fortrudt valget, for den er så meget flottere, end den, vi havde før, og den gør stuen større, end den egentligt er. Den blev leveret på 14 dage, og det var der heller ikke mange andre møbelfirmaer, der kan matche, og alt dette og meget mere til er grundene til, at jeg uden tøven vil anbefale alle at handle hos nichome.dk, om det er efter en sofa eller noget andet til hjemmet.

Maya Dahl