Skab ro i soveværelset med den rette sengeramme

Skab ro i soveværelset med den rette sengeramme

Det sker ofte, at folk skriver til mig og spørger, hvad min holdning og mit fokuspunkt er, når jeg indretter soveværelset. Mit svar er altid det samme: Der skal være ro og en simpel fornemmelse i rummet. Hvorfor? Spørger du måske. Fordi ro og balance giver en bedre nattesøvn, og fordi soveværelset ikke er til alt muligt andet. Soveværelset er til at sove i – og klæde om i. Ikke andet. Dermed betyder det også, at jeg ofte påpeger, at sengen bør være i centrum. Dette er der flere måder at gøre på, og her kommer jeg med to forslag.

 

Benyt dig af en fin sengeramme

Mit første forslag til, hvordan du får sengen i centrum af rummet, er at benytte dig af en fin sengeramme. Sengen behøver ikke nødvendigvis at stå ud fra midten af en væg, da ikke alle har plads til dette. Mere vigtigt er det, at sengen ikke står i hjørnet. Så bliver det nemlig tæt og forkrampet, så du kan med fordel have et sengebord ved begge sider.

 

Med hensyn til sengerammen, så vil jeg foreslå dig at handle hos NiceHome. Der fandt jeg selv min fine, hvide sengeramme, som passede ind i hjemmet, og du kan gøre det samme. Jeg handler desuden ofte hos NiceHome, da de udelukkende leverer smukke sengerammer, og andre kvalitetsprodukter til gode priser. Så hvorfor ikke kigge ind?

 

Skab ro med et flot billede og roligt motiv

En anden måde at centrere sengen på er ved at hænge et billede op over sengen. Selvom sengen ikke står i midten, så kan motivet og placeringen af billedet gøre underværker. Det giver nemlig rigeligt med ro, hvis blot billedet er på midten af væggen. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at holde resten af rummet ganske simpelt. Det siges jo, at man sover bedre i et soveværelse, som man ikke bruger til alt muligt andet – og i et soveværelse, hvor man også selv kan finde ro.