Sofaen er en alsidig og vigtig del af stuen

Sofaen er en alsidig og vigtig del af stuen

Vi har alle en idé om, hvordan vores stue skal se ud, og der er heldigvis mange forskellige løsninger, så der er noget for enhver smag og til alle stuer. Fra de store, som næsten er som en balsal, til de små, som der er mange af i mindre lejligheder. Der er muligheder for at få sofaer i mange størrelser, og nicehome.dk har de fleste af dem, som du kunne forestille dig, du kunne bruge.

Populær af en god grund

Hjørnesofaer er en af de mest populære, og hos nicehome.dk kan du få dem med både sovearrangementer og uden. De kan fås i forskellig hårdhed alt efter, hvad du ønsker. Der er også forskellige former for materialer som mikrofiber, læder, stof eller andet.

Jeg valgte selv en hjørnesofa, som var lige til begge sider, den ville passe perfekt ind i min lille, men hyggelige, stue, og min kæreste og jeg ville få et hyggehjørne, som vi ville kunne sidde i og se en god film eller sidde og læse en god bog med en kop kaffe, når vejret udenfor blev rigtig koldt.

Vi har for et år siden handlet hos nicehome.dk og købt både en skænk og et sofabord, der passede perfekt ind, og den kvalitet samt både pris og den hurtige levering var noget, som vi begge havde været imponerede over.

De leverer bare varen

Der var ingen forskel denne gang, de leverede den sofa, som vi bestilte, hurtigt, og vi havde ikke engang fået gjort klar til den, for de kom 4 timer før, vi regnede med det, og som jeg skrev før, så var det til en pris, som ikke stod mål med kvaliteten. I min verden så burde den koste meget mere, men det gjorde den heldigvis ikke.

Det er imponerende, at nicehome.dk kan sælge kvalitet til den pris og samtidig have så god en service med hurtig levering.

Renee Mikkelsen